Home

Pachinko online

Pachinko zal je niet snel een belletje laten rinkelen. Toch is dit spel razend populair, met name in Japan. Er wordt geschat dat de omzet die met dit spel wordt gegenereerd 4x zo hoog is als de wereldwijde casino opbrengst. Pachinko is zowel een arcade spel als een gokspel en vooral als die laatste vorm is het zo populair geworden. In Europa en Amerika heb je de gokkasten, Pachinko is hier de Japanse tegenhanger van.

Pachinko Spel informatie

Maar wat houdt het spel Pachinko nu precies in? Als je het spel ziet zul direct weten wat de spelelementen zijn die het zo razend populair maken. Het is namelijk een verbluffend goede combinatie tussen een gokkasten spel en een flipperkast! In japan wordt voornamelijk op mechanische Pachinko machines gespeeld. Om te kunnen spelen moet je ballen kopen bij de uitbater van de Pachinko hal. Deze kun je vervolgens in de machine stoppen en afschieten. De flippers van de flipperkast ontbreken. Het is een mik-spel.

Het doel van het spel

Om het spel te starten moet je eerst aangeven hoe hard de bal in de machine wordt geschoten. Dit bepaald hoe de bal tussen de verschillende obstakels (pins) valt die in het speelveld zijn geplaatst. In het midden van dit speelveld zijn een of meerdere gaten geplaatst. De bedoeling van het spel is dat je bal hier wordt opgevangen. Gebeurt dit, dan win je en ontvang je meer ballen. Door de obstakels wordt dit je echter moeilijk gemaakt en zullen de meeste ballen via de zijkant aan de onderkant verdwijnen.

Spelen op speelautomaten voor grote winstkansen

Pachinko winnen kun je dus door de bal in het gat te schieten. Heb je nu uiteindelijk meer ballen ontvangen dan waar je mee begon, dan maak je dus winst. In Japan zijn er zo duizenden speelhallen met het pachinko spel en zo`n 16 miljoen spelers. Om maar even aan te geven hoe groot dit spel daar is. Hier vind je tegenwoordig trouwens ook steeds vaker het Pachislo spel dat meer weg heeft van de Amerikaanse en Europese spellen.De speelhallen mogen officieel geen geld uitbetalen aan spelers, alleen prijzen. In de praktijk echter komt het erop neer dat spelers wel degelijk geldbedragen kunnen winnen door allerlei foefjes zie zijn bedacht om deze regels te omzeilen.